Puteți să mă ajutați cu redactarea unei lucrări de licență?jutați cu redactarea unei lucrări de licență?

Suntem specializați în redactarea lucrărilor de licenţă şi disertaţie şi oferim clienților noștri tipul de expertiză și servicii de specialitate pe care le solicită proiectele. Redactăm la un nivel academic ridicat atât lucrări de grad cât și teze de doctorat.

Pot avea încredere în voi?

Viitorul companiei noastre depinde de reputația noastră în rândul clienților și nu am risca niciodată să vă trădăm încrederea.

Cum plătesc? Este sigur?

Pentru toate serviciile oferite se încheie un contract de prestări servicii (consultanță, documentare, redactare, etc.). Pentru toate serviciile oferite se eliberează factură fiscală. Atunci când efectuați o plată prin transfer bancar, banii ajung în contul unei societăți comerciale care este supusă legilor statului român în ceea ce privește protecția consumatorului. Toate tranzacțiile sunt procesate prin gateway-uri de plată securizate. Drepturile dvs. sunt protejate de mobilPay, astfel că tranzacţiile sunt în siguranţă.

Puteți dovedi că lucrările realizate nu sunt plagiate?

Lucrarea  de licenţă sau disertaţie va fi redactată de la zero în conformitate cu cerințele impuse, ceea ce înseamnă că va fi originală. Lucrarea redactată se va încadra în limitele de plagiat stabilite prin contract. O dovadă în acest sens va fi raportul de palgiat care va însoţi materialul pe care îl veţi primi.

 

Cum ținem legătura?

Personalul de asistență este prompt în a răspunde cerinţelor dvs. Folosind sistemul de mesagerie privat, e-mail-lul, dar şi numărul de telefon pus la dispoziţie, putem menţine legătura non stop.