Înseamnă că nu lucrați, drept consecință aveți timp să vă realizați singuri lucrarea.
Sunteți speriați că nu știți cum se face?
Este o chestiune de timp și de cunoaștere a limbii române.

Pasul 1: Mergeți la profesor și obțineți titlul, planul și bibliografia.

Pasul 2: Cu bibliografia recomandată mergeți la biblioteca facultății/universității/județeană/etc. și împrumutați ce este nevoie.

Pasul 3: Ce nu este la împrumut trebuie consultat la sala de lectură. Vă înarmați cu laptop și pachețel (apă, fruct, sandwich) și cereți să studiați volumele care vă interesează. În funcție de temă această etapă durează 3-4 zile. În acest timp lecturați capitolele care au legătură cu tema dvs. și scrieți la calculator paragrafele care vă interesează menționând de fiecare dată autorul, titlul și pagina de unde v-ați inspirat. Indiferent de temă trebuie să aveți o bibliografie de minimum 10 cărți studiate.

Pasul 4: Trebuie să treceți și prin librării. De aici cumpărați doar cărți publicate în 2019, 2020. Acestea nu sunt încă la bibliotecă așa că scoateți bani frumoși din buzunar. Fără ele nu se poate! Acestea fac dovada unei analize recente a temei.
Pasul 5: În această etapă trebuie să rescrieți tot ce ați copiat din cărți cu cuvintele dvs., pentru a evita acuzația de plagiat.
Pasul 6: Mergeți la profesorul coordonator și prezentați ce ați lucrat. În funcție de indicații vă întoarceți la calculator și efectuați modificările sugerate.

Pasul 7: După ce reușiți să realizați partea cea mai ușoară a lucrării (cea teoretică) trebuie să discutați cu profesorul coordonator despre studiul de caz: ce firmă să alegeți, ce date trebuie să solicitați, ce trebuie să analizați. Trebuie să discutați cu profesorul foarte clar despre obiectivele studiului de caz pentru că la final trebuie să trageți niște concluzii.
Pasul 8: Mergeți la instituția/firma unde trebuie să realizați studiul de caz. Noi recomandăm călduros să se aleagă în funcție de propriul loc de muncă sau ale celor apropiați (părinți, nași, etc.). Scrieți o cerere în care menționați statutul de student și titlul lucrării de realizat și rugați acordarea sprijinului necesar documentării. Aceasta se depune la secretariat/registratură și se așteaptă răspuns din partea conducerii pentru a afla în ce măsură veți fi ajutat și cine este persoana responsabilă. Acum este timpul să mergeți la laptop și să analizați datele culese după recomandările făcute de profesor.
Pasul 9: După două-trei întâlniri cu profesorul coordonar în care prezentați studiul de caz în diferite stadii, ați ajuns la finalul lucrării.

Pasul 10: Etapa verificării finale: după ce faceți toate modificările sugerate de profesorul coordonator pe parcursul întâlnirilor avute trebuie să supuneți lucrarea analizei de plagiat. „Cum??? Păi este originală! E făcută de mâna mea!” spun mulți studenți. Da de unde! Acum vedeți cât de bine ați prelucrat textul la partea teoretică. În funcție de indicațiile raportului trebuie să rescrieți/reformulați toate paragrafele marcate cu roșu/verde (în funcție de soft). Acum constatați că datele culese de la firma/instituția aleasă pentru studiul de caz au mai fost folosite și la realizarea alor lucrări realizate în anii trecuți. Trebuie să rescrieți: istoricul societății, obiectul de activitate, etc. Majoritatea suntem tentați să luăm ca atare după site-ul societății/instituției. Greșit! Acum constatăm că toate informațiile existente pe internet (cărți gratis, lucrări de licență, referate, etc.) fac rău lucrării noastre. Sunt domenii unde tinde spre imposibil de rescris informația (drept, contabilitate, etc.).

Ați obținut un raport cu 40% plagiat? Este foarte bine! Dacă se cere la facultate un procent maxim de 20% după două-trei zile de căutat sinonime și reformulat ideile din lucrare puteți să sărbătoriți.

Credeți că lucrarea realizată nu este ce trebuie? Aveți îndoieli după munca depusă? În acest moment realizați că tarifele indicate de noi sunt cele corecte.

Garanție: lucrarea realizată de dvs. ținând cont de pașii indicați mai sus este de 100 de ori mai bună decât una comandată pe internet și pentru care se solicită câteva sute de lei.

Cu lucrarea realizată de dvs. ținând cont de pașii indicați mai sus, anul acesta sunteți absolvent/ă.

Ați parcus cei 10 pași?

Aveți 10 la susținere!

 

Telefon

+40 732 889 910
Formular