Documentare pentru realizarea lucrării de licență, disertație, grad și doctorat. Experiență şi profesionalism în documentarea științifică.

Foarte mulți studenți, masteranzi și doctoranzi apelează la ajutor pentru scrierea lucrărilor de absolvire din cauza faptului că nu reușesc să strângă documentația necesară.

Realizăm documentare pentru orice lucrare științifică.

Aveți un proiect de scris, dar nu aveți timp să staţi în sala de lectură? Nu vă descurcați să căutați pe Internet cele mai bune articole științifice și documente necesare pentru realizarea lucrării de licență sau disertație?

În baza unui contract de prestări servicii mergem noi la sala de lectură și vă fotocopiem informația dorită.

Atenție! Cărțile existente pe site cu mențiunea stoc insuficient nu sunt de vânzare! Ele doar sunt prezentate, astfel încât să puteți cunoaște conținutul (cuprinsul) acestora. Dacă doriți să achiziționați anumite titluri în format fizic trebuie să vă îndreptați către site-urile editurilor sau librăriilor online. De aceea, majoritatea titlurilor existente pe site au stoc zero. Percepem un tarif de 500 lei pentru un serviciu de documentare (timp, transport, fotocopiere, etc.).

Pentru 500 lei primiți 500 de pagini din 10 cărți diferite. Această documentare este baza necesară pentru a redacta o lucrare de licență sau disertație de nota 10.

Dacă doriți mai multe cărți, tariful crește proporțional.

Tariful minim este 500 lei.

Bonus! În măsura în care sunt disponibile mai primiți:

5 articole științifice (în limba engleză sau română) legate de subiectul indicat.